Fullt ös på gymmet idag

Idag var de sista gången innan det blir "sommar uppehåll" med min tjej som vrider ur de sista lilla som finns innan man ska hem. Känndes som de gått framåt sen vi började för några veckor sen och de borde de väl rimligtvis gjort också tycker jag. Nu får jag bara se till att de hålls i över sommaren också, men de ska man väl klara av tycker ja.

Något som dock inte är lika roligt är att underbenet fortfarande inte känns OK, tror jag får plocka ut cykeln lite istället, känns som att belastningen kommer vara mycke mindre än när man springer då. Det är ju värt att prova tycker ja.

Nu blir de sängen en stund så man har ork att ta sig till jobbet sista dagen innan helgen, sen är de ju "bara" tre veckor kvar till semestern ;) haha

Det vart inte uppdaterat mycke bättre...

... men jag har faktiskt rört på mig.

Jag håller i med tanten som pushar på mig ungefär en gång i veckan samt att jag tränar lite själv också. Idag var jag nyss ut och sprang 3½km här i Wien där jag ska jobba ett par dagar nu. Ja, visst är de så, man får åka hemifrån när de äntligen blir lite bättre väder ute, är de inte tråkigt så säg. Började ju redan i bilen på vägen ner till Arlanda, i höjd med Uppsala spöregnade de så bilarna körde sakta på E4an, det händer lixom inte varje dag. Sen får man flyga till ett Österrike där de är grått och tydligen ska bli dåligt väder, det enda possitiva är väl att de än så länge är ganska varmt.
Något som va lite roligt va läget på hotellet där jag bor, Austrian Trend Hotel Messe, de ligger precis brevid en nöjespark, ser allt man kan åka från mitt fönster. Kanske inte finns något roligt men de kvittar ju eftersom jag inte ska dit idag så då kommer de inte bli av att jag kommer in där, men ser inget som ser spännande ut att åka så jag klarar nog mig.

I onsdags va jag på mitt första Core pass på VÄLDIGT länge, sist jag va minns jag att jag hade träningsvärk i maken rätt länge efter, nu när jag tränat någon vecka rätt fokuserat på mage/rygg såhade jag faktiskt ingen värk alls. Det enda jag hade var under passet och de va väldigt mycke brist på teknik, haha. Som tur var hade jag med mig P som hade lika dålig teknik som jag hade, plus att han hade lite känningar i magen dagarna efter.

Nu ska jag packa ihop här och hoppa in i duschen så får vi se om man får någon mat, verkade inte finnas så mycke spännande i närheten så de kanske får bli mat på hotellet. Fast man kan ju alltid fråga i receptionen, dom brukar ha koll på vad som finns i närheten.

Ha de.

Nu har de allt uppdaterats dåligt.

Jo, dåligt har de blivit. Kanske inte odugligt tränat men har inte uppdaterat mig här.

Har löpt någon sväng ute plus ett till pass på gymmet med damen, faktiskt jävligt roligt fast man blir slut så de känns som man ska dö (hur kan de va roligt, de känns lite sjukt). Man är så jävla skönt trött i kroppen efter att man tagit ut sig totalt.

Idag va jag till gymmet igen, intervallöpning till att börja med sen lite styrkeövningar för mage och rygg. Börjar bli lite lättare ocskå, inte så mycke på vågen men magen minskar i cm och de är väl lika bra de, har inte minskat mer än ungefär 2kg men har tappat 4-5cm så de kanske kommer på vågen sen också.

Nu ska jag belöna mig med lite jordgubbar har jag tänkt mig.

Ha de.