Kikat på ett par hus

Nu har man kikat på ett par hus, ett litet som va hur gulligt som helst och ett som är helt ok fast med en del att göra även där. Det dumma med de senare var delvis att man inte kan göra 3rum utan att ha något som man måste gå igenom för att komma till de sista. Inte så roligt men de funkar, får rita lite på de och se va de går att göra. Får se om de blir något bud på något av dom eller om vi struntar i de, kanske går att lämna ett skambud på de senare, var tydligen ingen som lämnat något bud alls, tomten va faktiskt bra tyckte jag, men jag är ju inte någon riktig trädgårdsmänniska jag heller.

Annars knallar jag på till jobbet, har gjort de i snart 4v, märkte nyss man inte ens är annfådd när man kommer fram, de enda är att man börjar bli lite svettig för de börjar bli varmt även på morgonen. Får se hur man ska lösa de, kan ju duscha på jobbet om de skulle vara allt för varmt. Har även fått ett skavsår på skavsåret under foten, INTE skönt, får åka på apoteket imorgon och kolla om dom har något bra mot sånt.

Första svängen till gymet

En dag händer de bara, och idag var det en sån dag. Jag gick till gymet, bokade även in en tid när dom ska börja hjälpa mig komma i mindre dålig form. Får väl se om man är ett hopplöst fall eller om de går att bota även min träningsfobi.

Knallar på som vanligt, 10-11tusen steg om dan ungefär på räknaren och sen en del när man lagt från sig den (fråga mig inte varför, man kan ju ha den på hela tiden)

Nu ska jag bada och sen blir de nog lite sova faktiskt, ofta kombinerar jag de men de är drygt att vakna när vattnet blivit kallt *brrr*

Sköt om er.


Inget samtal....

Väntade mig att dom skulle höra av sig från gymet igår eller idag så jag fick ringa igen och säga att dom skulle be henne ringa mig. Tänkte jag skulle få mig lite information om hur dom kan hjälpa mig komma i form, det är ju ett bra steg i rätt riktning.

Annars var ju matchen igår en katastrof även om de va lite underhållande, 4-4 IGEN. Har alla fått välja va dom ska spela då ingen spelar bakåt? Det enda possitiva är väl att dom gör ganska mycke mål. Näe nog pratat om de, tragiska händelse. Jenny tyckte de inte va så viktigt igår, vet inte om hon förstår att de är en jääävla massa år sen vi vann ligan sist.

“Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that.”
/Bill Shankly

"Modelltjejer"

Måste skriva innan jag har glömt bort jag va irriterad. Satt och surfade runt lite precis och sprang på bilder på någon modell, typ sådär som dom ser ut i typ Top model eller va de heter. Är de något som tjejer eftersträvar att se anorektiskt smala ut? Finns de sedan någon normal kille som tycker de är snyggt? Näe, fy säger jag bara det är inte nomalt att se ut så, stackars tjejer. Det värsta är ju att de verkar belönas för att de ser ut så, sjuk industri säger jag bara.

Viktig match idag.

I kväll är de ingen lek, Liverpool Arsenal på Anfield, förlust idag och då är väl ligan så gott som körd lär man säga. Risken att Man U tappar 7p på de kvarvarande matcherna är nog lite väl optimistiskt, 4 är ju faktiskt möjligt även om inte speciellt troligt. Får hoppas Gerrard kommer till spel efter ett uppehåll för skada, men de är väl skapligt ändå men han är en sån som gör en skillnad faktiskt.

Annars knallar jag på som vanligt, snart har man knallat i 3v till jobbet och de är ju ganska skönt att vara pigg när man kommer till jobbet efter en stunds promenad i friskluften.  På väg hem idag träffade jag L och Lusen som va ute i bomban, skulle hämta Agge och P tror ja visst. Får se om man kanske kan hälsa på lite senare, va ju i lördags jag träffa Lusen sist, plus att vi köpte en present till L igår :)

You'll Never Walk Alone.


Knallar på, 14000 idag

Har inte blivit lurad att ta bilen till jobbet än, ganska skönt att gå faktiskt, plus att man hinner fundera lite på allt möjligt under tiden. Idag såg jag att de har blivit ett hus till salu på vägen där jag går i ett område jag faktiskt skulle kunna tänka mig att bo i, möjligen huset va lite för litet men charmigt är de.

Jag var även upp på ett av gymen i stan för att få lite information om va de kostar att ha en dryg jävel som tvingar en att komma i form. Tyvärr så va fick jag inte riktigt reda på de idag men dom skulle ringa mig imorgon. Jag funderar faktiskt på att betala större summor pengar för att få ett RIKTIGT dåligt samvete om jag skiter i att träna, kostar de inget att inte träna så varför ska man göra de?!? Visst är resonemanget dummt i huvet men de är sant, ju dyrare de är att träna ju mer vill man göra de för att de inte ska kosta 3-400.-/gång man tränar.

Barnvakt

Idag hade jag lovat jag skulle vara barnvakt medand L jobbade och P var och hjälpte till att flytta. Fick leka fyrabarns pappa en sväng på dagen, fast tre är ju ganska stora och skätte sig själv förutom att man va tvungen att säga till dom att de va kallt ute fast solen lyste och de såg väldigt trevligt ut.
Allt gick faktiskt bra och det kom bara fram lite lite syskonkärlek eller va man ska kalla de. Men de är väl ganska normalt kan jag tänka mig.

Ikväll ska jag nog ut och gå en sväng plus att jag skulle iväg till en kusin som fått lite virus i datorn.

Gick alla dagar utom en förra veckan, har inte åkt bil till jobbet på 2v nu, får se när de blir så dåligt väder att man inte orkar gå. Som de vart nu ett tag så har de vart supernice, svårt att klä sig men bra, är ju kallt på morgonen och varmt när man ska hem.


Glömde en sak..

Jag såg ju vårens första tussilagos idag, det är alltid ett ganska bra tecken på att de snart är vår på riktigt. Kan ju inte klaga då det börjat spricka upp på sjön utanför kontoret heller, vissa trodde isen skulle ligga till sista April, men de tror jag inte.

Nu ska de snart sovas lite tror ja, kan ju inte sitta och kolla på fotboll varje dag.

Natti

Lisbeth Salander, de är en hård jävel

Jo, hon är ju de faktiskt, ingen man skulle vilja vara osams med. Går och lyssnar på Millenium böckerna nu när jag går fram och tillbaka till jobbet, kommer ju ta ett tag då de bara är 30min eller något sånt man lyssnar och det är ganska många CDs att ta sig genom. Hade sett filmen innan jag började med boken som jag lyssnar på nu "Män som hatar kvinnor", det mesta kommer ju inte som några överraskningar men å andra sidan är de mycke som är med i boken som inte va med i filmen. Tur är väl kanske de också, annars hade de nog varit en tråkig film, en jävla massa sam samma.

Stegräknaren som vi fick på jobbet för jular sen plockades fram igår också, tänkte kolla hur långt de va till jobbet men vet inte om den är rätt inställd med steglängden. Men de måste man ju inte veta heller, jag får nöja mig med att säga de är ungefär 4000steg dit och antagligen lika långt hem.

Nu ska jag kika lite på tv medans Jenny är på något underklädesparty.

Have fun

Skavsårsplåster is the shit.

Måste säga att Compeed skavsårsplåster är de bästa som finns för en trasig fossing, hade inte använt de sen man spelade fotboll och hade ett par nya skor och struntat i att tejpa. Även fast man hade det stora elaka skavsåret har man gått runt helt obehindrat idag, har inte kännt de minsta faktiskt.

Annars har jag inte rört på mig så mycke idag, inte mer än att jag tog cykeln till och från jobbet. Konstigt nog så var det ganska stummt i låren, man måste ha vart i sjukt dåligt skick innan man började röra sig om ett par cykelturer och lite gång gör att man bli trött i benen. Men man får se de från den ljusa sidan, man har ju en ganska stor förbättringspotential.

Är huvet dumt får foten lida....

Ja, precis så är de, idag knallade man iväg till jobbet MEN halvvägs dit känner jag att något är fel. Kollar ner och då märker jag att jag inte har några skor jag brukar gå i, inte så långt. Resultatet var SÅKLART ett stort jävla skavsår på hälen, tur de finns apoteket som har massa bra saker att ta hand om skavsåren med.

Igår vart de faktiskt lite mer motion mot kvällen när de bara duggade lite lite ute, jag och Jenny gick en 40-45mins promenad och de va faktiskt skönt även om benen var lite stumma.

Nu har vi besök av L och hon och damen sitter och kollar på hästfilmer, hoppas dom hinner klart till om 10min då börjar ju Liverpool spela, tyvärr utan Cpt. Fantastic (Gerrard) men de såg mörkt ut redan innan. Som tur är så har man vant sig att vi ska vara borträknade så vem vet, men de behövs ett mirakel idag faktiskt.

You never walk alone.

Arghh, skitcykel

Aja, nu har man vart ut och motionerat lite idag ocskå, tyvärr kom jag och cykeln inte så bra överens. Det är möjligt jag har stött i bakväxlen eller så är de bara att vajern sträckt lite på sig för jag hade inte så mycke växlar att välja på, hoppade bara mellan dreven (fan, gick ju bra i måndags).
Vart en liten sväng över Stigen, Sätra och sen hem igen, 14km och 32min senare var man tillbaka. Trodde nästan de skulle vara längre men men, det var ju bättre än att äta lite chips och kolla på ett My name is Earl avsnitt :)

Varför kan man inte sova när man är ledig?

Verkar som man av någon konstig anledning fått en inbyggd väckarklocka som alltid väcker en tidigt på morgonen. Är de ett resultat av att man börjar bli äldre (inte än hoppas jag) eller är de ett resultat av att man varje jäkla dag ska upp och jobba i normala fall. Kul är de då fan inte, är ju påsk och jag vill ligga och dra mig så länge jag nu kan.
Jenny drog iväg med L och hästen på någon tävling i morse så jag har ju inte ens henne att skylla på att jag inte kan sova.

Köpte ett par nya skor för jag tänkte börja springa eller om inte annat jogga lite i och igår va jag ut och gick in dom lite så man inte ska få skavsår. Gick faktiskt bra men är lite öm i fossingarna, fick inget skavsår och de är väl bra. Idag är de inget roligt väder men man måste väl röra lite på sig om de ska bli någon Beach '09 utan att man köper ett par nya badbrallor, dom går kanske på men de är nog inte mycke mellan.

Näe, dags för lite frukost och sen får vi se om man klär på sig lite och kanske luftar cykeln.

Blir de någon Beach '09 eller?

Ja, nu är de dags att göra något åt vinterformen, eller kan man kalla de vinterform när de har vart så iaf över förra sommaren också? Fick något litet infall idag och hämtade all läsk som fanns i hemmet och sen hälldes de ut, vet de är en av de sakerna som man lätt kan avstå och de är inte ens speciellt jobbigt.
Egentligen tog man väl första stegen i rätt riktning när man började gå eller cykla till jobbet, 30-35min promenad på morgonen är ju inte så långt att man ska ta bilen, det är väl bara att gå upp lite tidigare.

Fick ju även ett gymkort i present av älsklingen när jag fyllde så nu är de fan dags, skäll på mig om jag inte sköter mig.